g

A DYNAMIC company

Door onze jarenlange ervaring in de modewereld hebben wij een online marktplaats kunnen creëren die aan alle eisen en wensen van onze klanten voldoet en ons in staat stelt om onszelf op alle gebieden te blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij vernieuwen namelijk ons brede assortiment wekelijks, wij eisen geen minimale afname, wij leveren snel en geven op alle afdelingen persoonlijke aandacht aan onze klanten.

TREND

"Onze speciale visie op mode verbindt onze klanten aan ons"

Al sinds haar oprichting kleedt Q2 vrouwen die voorop lopen op het gebied van mode. Hoge productkwaliteit, een origineel assortiment en een efficiënt productie- en distributiesysteem maakt het mogelijk dat wij onze klanten een unieke winkelervaring kunnen bieden.

Onze klant is een modern, stedelijk, onafhankelijk, slim en modegevoelig persoon. Maar ook veeleisend als het om de kwaliteit en betaalbaarheid van kleding gaat.

CUSTOMER LOYALTY

"20 jaar ervaring in de textielindustrie en altijd persoonlijke aandacht voor onze klanten heeft er voor gezorgd dat onze klanten enorm tevreden zijn"

Onze klanten zijn namelijk de "raison d'être" van onze organisatie en hun tevredenheid is ons primaire doel. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen de klant direct als daar behoefte aan is. Wij hebben ons mede zo goed kunnen ontwikkelen door altijd aandachtig te luisteren naar suggesties, vragen en adviezen van onze klanten.

BUSINESS

Innovatie van het "Retailconcept"

Q2 heeft een geïntegreerd online verkoopsysteem, een wekelijks vernieuwd assortiment en een goede en efficiënte service dankzij een gespecialiseerde IT-afdeling.

Op het gebied van productie en logistiek hanteert Q2 strenge kwaliteitscontroles om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat Q2 een veel gevraagd merk is geworden. Momenteel is het merk Q2 samen met de grote namen uit de modewereld te koop op de belangrijkste marktplaatsen van de wereld zoals Amazon, UsTrendy, Buylevard, EAT en Chictopia.


Uw Order

geen producten

Verzenden: 0,00€
Totaal: 0,00€

Afronden