Q2
Ronda Narcis Monturiol, 17
Paterna
Valencia 46980
Phone: +34961153275

HET BEDRIJF

"Onze speciale visie op mode verbindt onze klanten aan ons"

Al sinds haar oprichting kleedt Q2 vrouwen die voorop lopen op het gebied van mode. Hoge productkwaliteit, een origineel assortiment en een efficiënt productie- en distributiesysteem maakt het mogelijk dat wij onze klanten een unieke winkelervaring kunnen bieden.

Onze klant is een modern, stedelijk, onafhankelijk, slim en modegevoelig persoon. Maar ook veeleisend als het om de kwaliteit en betaalbaarheid van kleding gaat.

"20 jaar ervaring in de textielindustrie en altijd persoonlijke aandacht voor onze klanten heeft er voor gezorgd dat onze klanten enorm tevreden zijn"

Onze klanten zijn namelijk de "raison d'être" van onze organisatie en hun tevredenheid is ons primaire doel. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen de klant direct als daar behoefte aan is. Wij hebben ons mede zo goed kunnen ontwikkelen door altijd aandachtig te luisteren naar suggesties, vragen en adviezen van onze klanten.

Innovatie van het "Retailconcept"

Q2 heeft een geïntegreerd online verkoopsysteem, een wekelijks vernieuwd assortiment en een goede en efficiënte service dankzij een gespecialiseerde IT-afdeling. Op het gebied van productie en logistiek hanteert Q2 strenge kwaliteitscontroles om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Dit heeft er mede aan bijgedragen dat Q2 een veel gevraagd merk is geworden.

Momenteel is het merk Q2 samen met de grote namen uit de modewereld te koop op de belangrijkste marktplaatsen van de wereld.

KAPAX GLOBAL TRADE SL
VAT: ESB98724834
Adres: Ronda Narcís Monturiol, 17
46980 Paterna (Valencia).
Telefoon: +31 208 004 867
Mail: customer@q2wholesale.nl


Klantenservice

Neem contact op met ons:

customer@q2wholesale.nl

Telefoon: +31 208 004 867

WhatsApp: +34 601 740 781

Kies uw Land

nl Nederland (EUR)

Europa
KAPAX GLOBAL TRADE SL en el marco del Programa ICEX Next, ha contado con el apoyo de ICEX y con la cofinanciación del fondo europeo FEDER. La finalidad de este apoyo es contribuir al desarrollo internacional de la empresa y de su entorno.

UNA MANERA DE HACER EUROPA
© 2017 Q2 | ALL RIGHTS RESERVED (Sitemap)

Q2 Wholesale menu

Uw Order

geen producten

Verzenden: 0,00€
Totaal: 0,00€

Afronden